logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
 
Terug
Berchem 18/11


Op 18/11 trok C1,2 en 3 opnieuw naar het zwembad in Berchem. De zwemmers kregen vandaag de kans voor A-tijd en limieten, maar ook om enkele dingen van de clubkampioenschappen nog beter te doen. Het was een knallende wedstrijd!


Wenke verpulverde de A-tijd voor 200S met enkele seconden.
Warre zwom opnieuw een A-tijd, deze keer op 100m vrije slag. Hij miste de limiet voor VJK op een haartje, maar heeft gelukkig nog kansen.
Hanne C zwom alle meisje én jongens naar huis met haar 100m vrije slag. Op de 200m wisselslag kon ze de limiet voor VJK zwemmen!

Maar naast deze uitzonderlijke resultaten zijn we nog niet uitgepraat!
Tiebe was helemaal hersteld en knalde op de 200m rugslag en kon Warre verslaan op de 100m vrije slag.
Maartje had een topdag en zwom een prachtige 100m vrije slag en 200m rugslag.
Esteé kreeg een zware opdracht, 2x200m en dat voor een sprintster, maar ze werkte de schoolslag en rugslag heel netjes af.
Nina kreeg een herkansing op de 200m schoolslag en nam deze met beide handen. Ze deed het deze keer nog veel sneller. Ook haar 200 wisselslag was heel snel.
Lies mocht haar 200m vrije slag opnieuw doen, om de wedstrijd beter in te delen, en met resultaat! Ook op de 100m rugslag liet ze zien dat ze toch nog sneller kon dan op de clubkampioenschappen.
Julie waagde zich ook aan de 200m wisselslag en deed dit heel snel, zeker voor de eerste keer. Ook op de 100m rugslag kon ze sneller zwemmen dan op de clubkampioenschappen.
Roos was heel blij dat ze 100m schoolslag mocht zwemmen en kon er meer dan 4 seconden afzwemmen! Op de 200m wisselslag verbeterde ze alweer mooi haar tijd, maar kon ze nog niet aan de limiet voor VJK. Gelukkig krijgt ook zij nog enkele kansen om dit wel te doen.
Niels had nog een slechtere dag op de clubkampioenschappen, maar daar was vandaag niets van te merken. Een hele knappe 100m vrije slag en sterke 200m rugslag!
Hanne S maakte met de 200m vrije slag een moeilijke inschatting voor haar indeling, maar kon dit wel rechttrekken voor de 100m vrije slag en zo dook ook zij onder de 1.20!
Marie had ook een zwaar programma 200m schoolslag en 200m wisselslag. Op de schoolslag was ze vorige keer uitgesloten, vandaar de herkansing. En vandaag deed ze het op beide nummers goed, 2 mooie persoonlijke records!
Kyan was nog ziek met de clubkampioenschappen, maar daar was niets meer van te merken. Hij liet zien dat hij zijn plaatsje in de competitie ook echt verdient en zwom twee keer keihard om de 100m vrije slag en de 200m rugslag. Knap.
Warre, Mart en Jinthe kwamen aan de start voor de 100m vrije slag en de 100m rugslag. Bij rugslag was het spannend voor de keerpunten, maar ze deden het alle drie perfect én snel. Geen uitsluitingen en super goede tijden. 100m vrije slag was voor hen al een tijdje geleden. De trainers waren zeer benieuwd hoe snel ze dit al zouden kunnen zwemmen. Veel sneller dan wij dachten! KNAP!

Verschillende zwemmers gingen naar huis met welverdiende medailles. De dag werd afgesloten met een estafette wisselslag jongens en meisjes. Tiebe (rug), Nina (schoolslag), Warre (vlinderslag) en Esteé (crawl) gaven het beste van zichzelf en ze behaalden en sterke overwinning!
 

Het was een hele leuke wedstrijd, ook wel omdat de winnaar van de reeks een snoepzakje kreeg ;-) De foto's van de wedstrijd kan je hier bekijken.
 Geschreven door: Webmaster 1
Datum gepost: 19/11/2018
Aantal lezingen: 160

Terug
Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO