logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
 
Terug
Algemene vergadering Arvicola


Op maandag 25 maart 2019 houden wij onze Algemne Vergadering van Arvicola Zwemclub Kalmthout vzw. Dit is het hoogste beslissingsorgaan van onze club. De vergadering zal plaatsvinden om 20u, in zaal Zonnedauw, Kapellensteenweg 170 te 2920 Kalmthout.


Als ouders/voogd van onze zwemmers, werkende handen achter en voor de schermen, zijn jullie nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de club.

 

Wij vinden dan ook dat jullie mee zeggenschap hebben en veronderstellen dan jullie graag meer informatie willen omtrent bestuursgebonden materies.

 

De continuïteit van onze club, en vooral deze van uw kinderen, kan enkel verzekerd worden door het engagement van velen...

 

Daarom nodigen wij jullie graag uit om deel uit te maken van deze Algemene Vergadering.

 

- Indien je graag aanwezig bent, laat ons dit dan via mail (secretariaat@arvicola.be of voorzitter@arvicola.be) weten.

 

- Wanneer u lid wenst te worden van de Algemene Vergadering laat ons dit dan via mail (secretariaat@arvicola.be of voorzitter@arvicola.be) weten. Als lid moet u meerderjarig zijn en hebt u ook stemrecht.

 

- Wanneer u lid wenst te worden van de Raad van Bestuur laat ons dit dan via mail (secretariaat@arvicola.be of voorzitter@arvicola.be) weten of spreek een bestuurslid aan. Als lid moet u meerderjarig zijn.

 

Op de vergadering zelf zullen jullie in het bezit gesteld worden van de nodige stukken ter bespreking en/of goedkeuring.

 

Zonder een goed beleid kan een club niet overleven. Wij rekenen graag op een massale opkomst.

 

Voor meer inlichtingen mag u contact opnemen via: secretariaat@arvicola.be

 

Met sportieve groeten,

 

voor Arvicola Zwemclub Kalmthout vzw,

namens het bestuur,

Anouk DoggenGeschreven door: Hannes Bes
Datum gepost: 14/03/2019
Aantal lezingen: 208

Terug
Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO