logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
Overzicht mededelingen

De piekwedstrijd Bastogne heeft weer mooie resultaten opgebracht. Er zijn veel indivuduele records gezwommen. Warre, Kasper, Gilles en Lies hebben zich zelfs voor 1 of meerdere finales kunnen plaatsen!

Als kers op de taart zijn er 4 nieuwe a-tijden: je kan ze hier bewonderen. Bovendien is het 100D record voor de 15-16 jarigen scherper gesteld met bijna 2 seconden! Proficiat Hanne, Esteé en Kasper!

  

Op zondagvoormiddag 26 mei vindt er in de Zonnedauw ons jaarlijks infomoment plaats van 10u tot 12u. Dit is bedoeld voor alle zwemmers en ouders van de zwemschool en het sportteam. Hierop zal er meer info worden gegeven over de werking van de club en over volgend sportjaar. Wij hopen jullie weer talrijk te mogen verwelkomen!

  

In april vallen er enkele lessen voor de zwemschool weg door feestdagen en dergelijke. Een handig overzicht met alle nodige info kan je HIER terugvinden. 

  

Beste leden,

 

op zondag 31 maart vindt onze jaarlijkse restaurantdag plaats. Dit jaar met een nieuw en goedkoper concept, namelijk spaghetti à volonté!!

 

Spreek af met familie of vrienden en schrijf je nog snel in. We hopen jullie weer talrijk te mogen verwelkomen!

 

 

  

Op maandag 25 maart 2019 houden wij onze Algemne Vergadering van Arvicola Zwemclub Kalmthout vzw. Dit is het hoogste beslissingsorgaan van onze club. De vergadering zal plaatsvinden om 20u, in zaal Zonnedauw, Kapellensteenweg 170 te 2920 Kalmthout.

  Lees meer...

Pagina 1 van 81Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO