logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
Overzicht mededelingen

Volgende zwemmers hebben zich gekwalificeerd voor de Vlaamse Jeugdkampioenschappen 25m bad:

 

Warre Geens, Mats Van Esbroeck, Roos Aernouts, Hanne Ceulemans, Jinthe Michielsen, Wenke Geens, Lies van Havenbergh, Warre van Ginneken en Tiebe Francken!

 

Proficiat!

  

Zondag ging de competitie voor het eerst op officiƫle wedstrijd. Onze eerste coronawedstrijd. Een hele organisatie, jammer genoeg mocht ook niet iedereen zwemmen.

Maar de zwemmers die aan de start verschenen maakten er een groot succes van!

Voor iedereen dezelfde opdracht:400m vrije slag met als belangrijkste aandachtspunt, verdeel je energie over de volledige wedstrijd en blijf technisch goed zwemmen.

 

Siebe, Marit en Julie zwommen hun eerste officiƫle wedstrijd. En Marit scoorde ineens een bronzen medaille! Ook alle andere zwemmers maakten er een succes van, besttijden werden verpulverd!

 

Nog enkele speciale prestaties: limiettijden voor VJK voor Mats VE, Wenke en Tiebe!

A-tijden voor Lies, Hanne C en Jinthe!

 

Proficiat aan alle zwemmers!

  

 Goed nieuws voor Hanne! Elk jaar maakt de Vlaamse Zwemfederatie een selectie van zwemmers om af en toe samen te trainen. Voor dit sportjaar is Hanne geselecteerd.

Ze heeft haar selectie behaald door een heel straffe 400m vrije slag te zwemmen op de Vlaamse Jeugdkampioenschappen.

Ze zal samen met de beste zwemmers van Vlaanderen enkele extra trainingen mogen volgen! 
Proficiat en veel succes voor Hanne!

  

Corona: ondertussen blijven de cijfers maar stijgen en lijkt het einde nog niet in zicht. Aangezien de cijfers blijvens stijgen, is de kans groot dat er ook in de club kinderen ziek zullen worden. Volg daarom steeds dit stappenplan bij ziekte. Laat het onmiddellijk weten als je kind (vermoedelijk) ziek is. Zo kunnen wij als club snel reageren en de gepaste maatregelen nemen zodat we op een veilige manier kunnen blijven sporten!

  

Bullet Paars   Clubrecord

 Tijdens de wedstrijd op 27 september werden heel wat mooie tijden gezwommen door onze zwemmers. Uitschieter van de dag was Jinthe Michielsen. Zij zwom een clubrecord bij de 11-12 jarigen van Hanne De Vet van de tabellen. Het nieuwe record op de 100m rugslag is 1.13.03, proficiat Jinthe!

  

Meer mededelingen ...
Pagina 1 van 118Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO