logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
Overzicht mededelingen

Vorige week was het normaal eindelijk zover, de start van de 32e Olympische spelen te Tokio. Maar zoals jullie weten heeft Corona hier ook anders over beslist en wordt dit minstens met een jaar uitgesteld. Nog even wachten tot we dus weer mogen genieten van de grootste sportprestaties over verschillende disciplines heen.

 

Maar geen nood, we keren even terug in de tijd en bekijken hoe Arvicola in het verleden (on)rechtstreeks verbonden was met verschillende Olympiërs en met dit grote sportfeest! Er zijn meer linken dan jullie misschien wel denken.

  Lees meer...

Ook onze zwemmers van het sportteam en een deel van de zwemschool zijn gestart aan hun nieuwe sportjaar. Een beperkt aantal zwemmers zodat alles op een veilige manier kan verlopen. Bedankt aan iedereen om dit mee mogelijk te maken!

  

Het is eindelijk officieel bevestigd, vanaf 1 juli gaan de zwembaden weer open! 😍

 

In de week van 1 juli zal onze competitiegroep hun trainingsactiviteiten terug hervatten. Trainingsuren en veiligheidsmaatregelen zullen nog worden gecommuniceerd.
 
Vanaf 1 augustus zullen hopelijk ook de zwemmers van de zwemschool en het sportteam, onder voorbehoud, hun trainingen terug kunnen starten. Ook hier moeten we nog bekijken onder welke omstandigheden het haalbaar zal zijn om de training op een veilige manier te kunnen laten doorgaan. Hierover zal op een later tijdstip nog worden gecommuniceerd.

  

 Een club oprichten, allemaal goed en wel. Maar die club moet ook herkenbaar zijn, een naam krijgen.

 

“Arvicola” was het idee van Rita Gordon (De familie Gordon was in de jaren 80’ ook één van de zeer actieve families in de club). Dat is Latijn en betekent “woelrat” of “waterrat”. En als we nu naar onze zwemmers kijken, is dat nog altijd een goed gekozen naam.
  Lees meer...

Sinds de oprichting van de club is er 1 persoon die heel die tijd lid was van onze club, namelijk Mark Smets.

Hij was er bij van in het begin en hij is er nog altijd. Zijn moeder was de eerste voorzitter, zijn broer jarenlang hoofdtrainer en nadien ook voorzitter.

Mark is het in die 40 jaar allemaal geweest: zwemmer, zwemschooltrainer, hoofdtrainer, competitietrainer, bestuurslid, kampbegeleider, ouder,... En hij doet nog altijd dapper verder. Hij is ook een levend weetjes- en anekdotenboek van die 40-jarige geschiedenis. Hij beleefde vele hoogtepunten en heeft ook een aantal mindere bladzijden moeten omdraaien. Maar zijn hart is paars. 

  Lees meer...

Meer mededelingen ...
Pagina 1 van 117Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO