logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
Overzicht mededelingen

Zondag 26/01 is het weer zover: de jaarlijkse AZK wedstrijddag. We starten in de voormiddag met de Paco. Het programma kan je hier vinden. In de namiddag is er dan de licentiewedstrijd. Het programma vind je hier. We wensen alle zwemmers veel succes!

  

Bullet Paars   FSC 19 jan

De FSC is een internationale open wedstrijd waar topatleten (europees & wereldniveau) te bewonderen zijn. Kasper wist zich als enige te plaatsen voor deze limietenwedstrijd. Een flinke hap van de club is hem daarom een hart onder de riem komen steken als supporters. We hebben genoten van zijn korte optreden op de 50D. Meteen goed voor een A-tijd! Een podiumplaats zat er uiteraard niet in, maar het beeld van hem tussen de groten der aarde zal toch even op het netvlies gebrand blijven...

  

 

  

Het jaar is goed ingezet met deze wedstrijd. Een bijna voltallige ploeg en mooi gezwommen tijden.

  Lees meer...

Warre Geens ging za 28/12 naar Hoogstraten om zijn VJK limiet op de 200W te halen. Niet alleen is hij geslaagd in zijn opzet, het is meteen een clubrecord geworden! Het vorige record was van Bruno Jacobs en dateert uit 1991. Van 3:17.50 naar 3:14.57. Puik werk!

  

Meer mededelingen ...
Pagina 1 van 114Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO