logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
Overzicht mededelingen
Bullet Paars   BJK

Op het BJK konden onze jeugdige zwemmers eens laten zien wat ze in hun mars hadden.

  Lees meer...

Ook op niet-piekwedstrijden kunnen er speciale tijden uit de bus vallen. Dat bewees Nina op het ZIK voorjaarscriterium met een nieuwe A tijd op de 100C . Proficiat!

  

De piekwedstrijd Bastogne heeft weer mooie resultaten opgebracht. Er zijn veel indivuduele records gezwommen. Warre, Kasper, Gilles en Lies hebben zich zelfs voor 1 of meerdere finales kunnen plaatsen!

Als kers op de taart zijn er 4 nieuwe a-tijden: je kan ze hier bewonderen. Bovendien is het 100D record voor de 15-16 jarigen scherper gesteld met bijna 2 seconden! Proficiat Hanne, EsteƩ en Kasper!

  

Op zondagvoormiddag 26 mei vindt er in de Zonnedauw ons jaarlijks infomoment plaats van 10u tot 12u. Dit is bedoeld voor alle zwemmers en ouders van de zwemschool en het sportteam. Hierop zal er meer info worden gegeven over de werking van de club en over volgend sportjaar. Wij hopen jullie weer talrijk te mogen verwelkomen!

  

In april vallen er enkele lessen voor de zwemschool weg door feestdagen en dergelijke. Een handig overzicht met alle nodige info kan je HIER terugvinden. 

  

Meer mededelingen ...
Pagina 6 van 115Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO