logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
Overzicht mededelingen

’s Ochtends om 8u15 is er volop bedrijvigheid in het gemeentelijk zwembad van Kalmthout.  De zwemmers van AZK staan te popelen om in te zwemmen voor hun jaarlijks Paco-zwemfeest in eigen zwembad.  Omstreeks 8u40 komen ook de zwemmers van de andere deelnemende clubs toe : ZIK,  SYNCHRODOLFIJNEN, ZOLA, HOZT, KZ en ZVL.  Zwemmers van geboortejaar 1995 tot 2013 kunnen deelnemen.

  Lees meer...


 

Beste ouders, Beste zwemmers,

 

In onderstaande tabel (Klik link) vindt u de wijzigingen van lesuren tijdens de krokusvakantie 2019.   Enkel de wijzigingen en extra’s zijn opgenomen; alle andere lessen gaan op de normale uren door.  Indien u tijdens de krokusvakantie niet naar de zwemles komt, gelieve dan tijdig af te melden via zwemschool@arvicola.be. Zo kunnen wij de lessen optimaal voorbereiden voor de aanwezige zwemmers en kunnen we de taken efficiënt verdelen onder de aanwezige trainers.

 

Tabel

 

 

  

Op zondag 27 januari is het weer zo ver, onze jaarlijkse Paco wedstrijd. In deze brief vind je alle nodige info terug. Inschrijven via paco@arvicola.be en dit voor 10 januari!

Ouders die graag willen komen helpen, aarzel zeker niet om ons te contacteren, alle hulp is welkom! 

  

Zondag 23/12 scoorde Gilles 59.47 op de 100C en haalde hiermee zijn tarzan binnen. Wenke & Warre voegden een a-tijd toe aan hun palmares, repectievelijk 100S en 400C. Proficiat!

  

Meer mededelingen ...
Pagina 8 van 115Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   

Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO