logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 

 

 

 

                                                      

 

 

 

 

 

                                                      

 

 

Gouden druppel

 
Sponsors

 

 

 
LaatsteNieuws.jpg

Om in deze tijden ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, zijn er ook enkele regelens omtrent de kleedkamers. Hierbij vinden jullie de kleedkamerverdeling voor de weeklessen, de zaterdagochtendtraining voor de 1e groep en voor de 2e en 3e groep. En tenslotte ook deze voor de zaterdagavondtraining

 

Raadpleeg ook op tijd onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

  

Vorige zondag is de vader van Mark Smets, François Smets, thuis op 87-jarige leeftijd onverwacht overleden. We wensen Mark en zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijden. Het overlijdensbericht kan je hier raadplegen.

  

Vorige week was het normaal eindelijk zover, de start van de 32e Olympische spelen te Tokio. Maar zoals jullie weten heeft Corona hier ook anders over beslist en wordt dit minstens met een jaar uitgesteld. Nog even wachten tot we dus weer mogen genieten van de grootste sportprestaties over verschillende disciplines heen.

 

Maar geen nood, we keren even terug in de tijd en bekijken hoe Arvicola in het verleden (on)rechtstreeks verbonden was met verschillende Olympiërs en met dit grote sportfeest! Er zijn meer linken dan jullie misschien wel denken.

  Lees meer...

Ook onze zwemmers van het sportteam en een deel van de zwemschool zijn gestart aan hun nieuwe sportjaar. Een beperkt aantal zwemmers zodat alles op een veilige manier kan verlopen. Bedankt aan iedereen om dit mee mogelijk te maken!

  

Het is eindelijk officieel bevestigd, vanaf 1 juli gaan de zwembaden weer open! 😍

 

In de week van 1 juli zal onze competitiegroep hun trainingsactiviteiten terug hervatten. Trainingsuren en veiligheidsmaatregelen zullen nog worden gecommuniceerd.
 
Vanaf 1 augustus zullen hopelijk ook de zwemmers van de zwemschool en het sportteam, onder voorbehoud, hun trainingen terug kunnen starten. Ook hier moeten we nog bekijken onder welke omstandigheden het haalbaar zal zijn om de training op een veilige manier te kunnen laten doorgaan. Hierover zal op een later tijdstip nog worden gecommuniceerd.

  

Meer mededelingen ...

 
 

 
 
 
Steun AZK

 
weldraBijAZK.jpg

 
EnkeleFotos.jpg
stage_042
CK2015  0377.jpg
Sint_056
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO