logo.jpg
  ZOEK
Arvicola
Login
Nieuw
 
Links
 
Info AZK

 

Arvicola Zwemclub Kalmthout
 
Arvicola is een zwemclub waar kinderen vanaf 4 jaar kunnen leren zwemmen, ze kunnen er de verschillende zwemstijlen op een correcte manier aanleren.
Als de verschillende zwemstijlen aangeleerd zijn, kunnen ze kiezen voor recreatief zwemmen of kan het zijn dat ze lid worden van de competitiegroep.
 
 
Missie
 
Arvicola zwemclub Kalmthout is een zwemclub die zich profileert als familieclub waar ieder kind en jongere vanaf een leeftijd van 4 jaar terecht kan.
Elk kind krijgt de kans om zich binnen zijn of haar mogelijkheden te ontplooien in de zwemsport binnen de mogelijkheden en krijtlijnen van de club. 

 

 

Visie
 
Arvicola zwemclub Kalmthout ontplooit zijn activiteiten via drie pijlers: zwemschool, recreatie en competitie. Deze groepen zijn door een gemeenschappelijk project met elkaar verbonden maar ontwikkelen elk een eigen aanbod.
Dit gemeenschappelijk project is het aanleren van correcte zwemslagen; gebaseerd op de cursussen van de Vlaamse Trainersschool (d.i. samenwerkingsverband Bloso, Universiteiten en Hogescholen L.O. en sportfederaties) en de nieuwste ontwikkelingen in de zwemsport.
Het belang van verschillende doorstromingsmogelijkheden moet onderstreept worden opdat elk kind een weg kan volgen naar zijn mogelijkheden en keuze.

Afdrukken  
 
Copyright ARVICOLA
Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid
Powered by STOSIO