Kinderdisco + kampioenenviering AZK!

Aankomende zaterdag 20 november vindt onze jaarlijkse kampioenenviering plaats in zaal O*KA (Kapellensteenweg 234, Kalmthout). De deuren openen reeds om 17u30 zodat onze kinderen kunnen genieten van een heuse kinderdisco tot 20u! Van 18u tot 20u zal er ook een frietkar aanwezig zijn waar iedereen kan aanschuiven voor gratis frietjes!! 


Om 20u starten we dan met de prijsuitreiking van onze clubkampioenschappen. Als iedereen zijn beker/aandenken heeft ontvangen, maken we de dansvloer terug vrij en kunnen jullie terug jullie beste danspasjes bovenhalen!


Om alles coronaproof te kunnen organiseren, leggen we wel enkele maatregelen op:

  • al onze leden zijn welkom! Iedereen ouder dan 12 jaar en 2 maanden heeft wel een covid safe ticket nodig om binnen te mogen
  • er zullen enkel zitplaatsen voorzien worden
  • aan iedereen ouder dan 10 jaar vragen we om een mondmasker te dragen bij verplaatsingen (vb. naar het WC, aanschuiven bij de frietkar, tijdens het dansen,…)
  • er zal gewerkt worden met bediening aan de tafels, onze ‘obers’ zullen allemaal een mondmasker dragen

Om alles veilig te kunnen laten doorgaan, zijn we wel nog op zoek naar enkele helpende handen. Wil je graag één van de shiften komen helpen (17u30-19u30 / 19u30-21u30 / 21u30-….) achter de toog, voor de bediening of aan de inkom? Laat het dan zeker even weten via mail (met voorkeur taak + welke shift) zodat we hiervoor een planning kunnen opstellen.


We hopen jullie weer talrijk te mogen verwelkomen en we wensen iedereen een heerlijke dansavond! Hierbij ook nog eens de flyer met de nodige info.