Officials en afgevaardigen gezocht

Beste leden, ouders, geïnteresseerden,

Om wedstrijden vlot te laten verlopen doet onze club beroep op officials en afgevaardigden. Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’, is AZK steeds op zoek naar officials en afgevaardigden om te fungeren tijdens wedstrijden. Niets leuker dan actief deel te nemen, dan passief tussen het publiek te zitten.

In september start er opnieuw een official opleiding TAK in Antwerpen. Indien u interesse heeft deze opleiding te volgen, of u meer informatie wenst over wat de job van official allemaal inhoudt, neem gerust even contact met me op. Op volgende pagina vindt u alvast relevante informatie: https://www.zwemfed.be/tak.

Data en locatie: https://www.zwemfed.be/official-opleiding-tak-theorie-5

  • Zaterdag 16 september: cursus theorie
  • Zaterdag 23 september: theorie en examen

Nadien volgen minstens twee stages en twee praktijk examens.

Wil je helpen, maar staat een witte tenue je niet zo goed? Geen nood, AZK heeft mooie paarse T-shirts voor afgevaardigden! Je begeleidt de zwemmers en ondersteunt de trainers tijdens de ganse wedstrijd. De ideale plek om de wedstrijdsfeer van dichtbij mee te maken!

Hopelijk kunnen we enkelen onder jullie warm maken om ons fijne team te vervoegen. Voor verdere info, met al uw vragen, kunt u steeds bij mij terecht.

Sportieve groeten

Johan Ceulemans

AZK verantwoordelijke Officials & Afgevaardigden

johan_ceulemans@hotmail.com